player
1
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ
2
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ 100% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
3
ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΝΟ1 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

BONUS ΠΙΣΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

50%
ΕΩΣ 400€

Interwetten ταυτοποίηση

Στοίχημα χωρίς ασφάλεια είναι μισή απόλαυση και αυτό φαίνεται ότι ακολουθούν στη χώρα μας επιτυχώς όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός νυμφώνος η Interwetten, η οποία φροντίζει πάντα για την ασφάλεια των παικτών της και των χρημάτων που εκείνοι επενδύουν στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα. Εξ ου και το πόσο σημαντικό είναι για την  Interwetten το KYC, μέσα από το οποίο προφυλάσσονται οι ανήλικοι από την στοιχηματική δραστηριότητα, αλλά παράλληλα και οι ίδιοι οι παίκτες.
 
Η ταυτοποίηση στην Interwetten είναι ένα εξαιρετικά βασικό κομμάτι για τους παίκτες για να μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το λογαριασμό τους απρόσκοπτα και με τις πλήρες δυνατότητές τους. Στο κείμενο που ακολουθεί σας εξηγούμε με ποιον τρόπο μπορείτε να κάνετε την ταυτοποίηση στην αγαπημένη σας εταιρία, τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ολοκληρώσετε την διαδικασία, αλλά και τι μπορείτε να κάνετε αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα.
 
Συνεχίστε να διαβάζετε και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο για την παικτική σας δραστηριότητα στην Interwetten.

Πως θα κάνω ταυτοποίηση στην Interwetten

Όσο και αν πρόκειται για μια καθαρά τυπική, όσο και βαρετή σε πολλές περιπτώσεις διαδικασία, θα πρέπει να ολοκληρωθεί. Πως μπορείτε λοιπόν να προχωρήσετε στην  Interwetten ταυτοποίηση και ποια είναι τα έγγραφα τα οποία θα πρέπει να αποστείλετε για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την διαδικασία αυτή. Αρχικά, εννοείται ότι η βασική προϋπόθεση είναι να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στην Interwetten. Στη συνέχεια θα πρέπει να στείλετε ένα έγγραφο ταυτοποίησης, ένα έγρραφο ως αποδεικτικό κατοικίας και ένα ακόμα ως αποδεικτικό κατάθεσης, στο μέιλ [email protected].
 
Ως έγγραφο ταυτοποίησης για το Interwetten KYC λογίζεται η ταυτότητά σας, είτε η κλασική αστυνομική ταυτότητα, είτε η στρατιωτική. Επίσης μπορείτε να αποστείλετε ως έγγραφο ταυτοποίησης και το διαβατήριό σας.
 
Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλετε ένα αποδεικτικό κατοικίας. Ως έγκυρο έγγραφο λογίζεται ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ ή ένας λογαριασμός σταθερής/κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων τριών μηνών και να αναγράφει φυσικά την ίδια διεύθυνση με εκείνη στην οποία δηλώσατε ότι κατοικείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε βεβαίωση κατοικίας από το ΚΕΠ ή επίσημο έγγραφο της εφορίας.
 
Τέλος, για να ολοκληρωθεί το KYC στην Interwetten, θα πρέπει να στείλετε και ένα αποδεικτικό κατάθεσης, ανάλογα με την μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Σε αυτή την περίπτωση έγκυρα έγγραφα θεωρούνται η φωτογραφία της κάρτας σας μπρος/πίσω, ένα screenshot της μεθόδου της οποίας χρησιμοποιήσατε ή ένα πρόσφατο card/bank statement.
 
Αφότου αποστείλετε τα έγγραφά σας, στη συνέχεια αναλαμβάνει το εξειδικευμένο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών να ολοκληρώσει τη διαδικασία ταυτοποίησης και να κάνει το λογαριασμό σας απόλυτα λειτουργικό για χάρη σας. Αυτή η διαδικασία θα χρειαστεί κοντά στις 24-36 ώρες το πολύ για να ολοκληρωθεί, όμως συνήθως δεν παίρνει παραπάνω από 12 ώρες η ολοκλήρωση της διαδικασίας.
 

Το στοίχημα είναι το άθλημά μας

μπόνους καλωσορίσματος

Γιατί χρειάζεται να κάνω στην Interwetten KYC

Πολλοί παίκτες απεχθάνονται την διαδικασία της Interwetten ταυτοποίησης, την βαριούνται και είναι απόλυτα κατανοητό, μιας και θα πρέπει να μαζέψετε όλα τα έγγραφα και να μπείτε στη διαδικασία να στείλετε το απαραίτητο μέιλ. Και αμέσως μετά θα πρέπει να περιμένετε την ολοκλήρωση της διαδικασίας από τη μεριά της εταιρίας για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον λογαριασμό σας. Είναι όμως μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία στο τέλος, μιας και σας προστατεύει με κάθε τρόπο.
 
Αρχικά εξασφαλίζει ότι ποντάρετε στα αγαπημένα σας ματς και παιχνίδια Live casino απόλυτα νόμιμα. Επίσης μέσω της διαδικασίας ταυτοποίησης η εταιρεία διασφαλίζει ότι δεν είσαστε κάτω των 21 ετών, το οποίο είναι το ελάχιστο όριο για να μπορείτε να συμμετάσχετε σε τυχερά παιχνίδια. Και φυσικά επίσης εξασφαλίζει ότι όλες οι συναλλαγές σας και ειδικά οι Interwetten αναλήψεις είναι ασφαλείς και με βάση την νομοθεσια του ελληνικού κράτους. 
 
Για να μπορέσετε να έχετε τον λογαριασμό σας απόλυτα λειτουργικό, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την Interwetten ταυτοποίηση μέσα σε 60 ημέρες από την στιγμή που κάνατε την εγγραφή σας. Αν δεν ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση στην Interwetten μέσα σε αυτό χρονικό διάστημα, τότε ο λογαριασμός θα κλείσει και θα σταματήσει να είναι λειτουργικός. Οπότε όσο το δυνατόν πιο νωρίς τελειώσετε την διαδικασία αυτή, τόσο πιο εύκολη θα είναι η πρόσβασή σας στο λογαριασμό σας.
 

Τι να κάνω αν αντιμετωπίσω πρόβλημα στο KYC στην Interwetten;

Είναι λογικό σε κάποιες περιπτώσεις να παρουσιαστούν προβλήματα και διάφορα ζητήματα όταν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε στην Interwetten το KYC οπότε η Interwetten επικοινωνία είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Μην πελαγώσετε σε αυτή την περίπτωση, καθώς ανά πάσα στιγμή το Τμημα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα και μπορείτε να λύσετε κάθε απορία σας αναφορικά με την Interwetten ταυτοποίηση μέσα από το live chat, μέσα από το προαναφερόμενο μέιλ ή με τηλεφωνική κλήση στο 800-6000680 από Κινητό και Σταθερό χωρίς χρέωση.